Üniversite Yaşamına Uyum Programı

Üniversite Yaşamına Uyum Programı, yeni kazanan öğrencilerimizin üniversite hayatını ve Sakarya Üniversitesini daha iyi tanıyabilmeleri için düzenlenmiştir. Konu başlıkları ve program aşağıdadır. Program 01.10.2024 Salı günü saat 10.00’da Kongre Merkezi Nevzat Kor Salonunda (Esentepe Kampüsü-Serdivan) yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimiz için program akışı aşağıda yer almaktadır.
ÖĞRENCİ DEKANLIĞI (5 dk.)
• Genel tanıtım (Doç. Dr. Havva SERT)
UZAKTAN EĞİTİM (5 dk.)
• Genel tanıtım (Öğr. Gör. Uğur ÖZBEK)
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI) (5 dk.)
• SABİS (Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi) kullanımı, Lisans ve Önlisans Yönetmeliği ile ilgili bilgilendirme.(Şube Müd.Hatice YATIK)
ULUSLARARASI OFİS KOORDİNATÖRLÜĞÜ- Koordinatör: Öğr.Gör.Tuba TATAR (5 dk.) • Erasmus, Farabi ve Mevlana, Free Mover, ESC ve Gençlik Projeleri
KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (5 dk.)
• Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü hakkında bilgilendirme (Dr. Öğr. Üyesi Naciye Güliz UĞUR)
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU (5 dk.)
• Yabancı dil zorunlu-isteğe bağlı hazırlık sınıfları bilgilendirme, ING 191 Zorunlu İngilizce dersi ve onun devam niteliğindeki ING 101, ING 102, ING 103 Ortak Seçmeli Dersler Hakkında Bilgilendirme (Öğr.Gör.Nurdan KARASU)
MEDİKO SOSYAL MERKEZİ (15 dk.)
• Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (Psikolog Gülnur Ayşe ER )
Bağımlılık ve Mücadele Çalışmaları (Psikolog Gülnur Ayşe ER)
SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR BAŞKANLIĞI (5 dk.)
• Öğrenci Toplulukları, Yemekhane Hizmetleri ve Spor Tesisleri Hizmetleri Tanıtımı (Daire Bşk. Mesut Ramazan EKİCİ)
ENGELSİZ YAŞAM VE DESTEK KOORDİNATÖRLÜĞÜ
• Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü hakkında bilgilendirme (Doç. Dr. Cihan Selek ÖZ)
SIFIR ATIK KOORDİNATÖRLÜĞÜ (5 dk.)
• Sıfır Atık Kanunu kapsamında bilgilendirme (Dr. Öğr. Üyesi Aliye Suna ERSES YAY)
KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI) (5 dk.)
• Kütüphane Hizmetleri (Şeyma AKIN)
MEZUN İLİŞKİLERİ; KOORDİNATÖRLÜĞÜ (5 dk)
• Mezunlar Bilgi Sistemi (Dr. Ayşe Gül TOPRAK ÖKMEN)